fredag 3 april 2009

Eniro beroende

Fick tips av min kompis Karro att man kunde mäta sin joggingrunda/promenad på eniro.se. Det skulle hon aldrig sagt för jag har blivit alldeles beroende. Kan sitta i tv-soffan och tänka ut alldeles underbara promenadstråk (lååånga) och joggingrundor (mycket kortare, haha) och så måste jag RESA mig för att kolla upp sträckan. Väldigt kul!
Johanna och jag tävlar sen några dar med varandra. På en månad (hela april + nån dag i mars, man MÅSTE ju börja en måndag) ska vi se vem som går ner flest kilon i vikt. Vinnaren får en upplevelse av den andre, värd 250:- och den måste inkludera ost och vin. I måndags skickade vi via sms vår start-vikt till varandra och nu är det meningen att vi ska låta bli vågen under hela tävlingstiden (svårt). På nästa tjejträff (som av en slump inträffar siste april), ska vi komma dit med ett kuvert med nya vikten. Spänannde väl? Tävlingsskallen sätter igång trots att det är kära Johanna jag tävlar mot. Jag VILL vinna, men är jättenöjd om hon vinner, BARA jag själv gått ner massor med kilon. Jag rapportera vidare!

1 kommentar:

Karolinssida sa...

hejja hejja... Jag kämpar på härifrån... utom tävlan då... Fast jag hade inte haft något emot en upplevelse med ost och vin... hihihi.. Vi får ta det nån gäng... Kramar till alla...